Hyr läkare av oss

Behöver du hyrläkare så har du kommit rätt. Vi hjälper er med alla sorters uppdrag: långa som korta, med kort varsel eller längre fram i tiden.

Hyr läkare av oss

Behöver du hjälp med bemanning av läkare hjälper vi gärna till! Vi är måna om att tillhandahålla läkare med hög kvalitet. Därför har alla våra hyrläkare en gedigen kompetens och genomgår en behörighetskontroll i enlighet med våra ISO-certifierade rutiner. Våra konsultchefer är engagerade och lösningsorienterade. Du som kund har alltid en och samma kontaktperson hos oss.

Vi hjälper till med alla sorts uppdrag: långa som korta, med kort varsel eller längre fram i tiden. För tillfället arbetar våra hyrläkare som specialister inom allmänmedicin, psykiatri och ögonsjukdomar. Men tveka inte att höra av er om andra behov också så ska vi försöka hjälpa er!

Vi är väldigt måna om att ni som kund ska känna er trygga och nöjda med oss. Därför skräddarsyr vi lösningar för att de ska passa er så bra som möjligt. Vi följer även upp med er som kund, både under och efter aktuellt uppdrag. Då kan vi säkerställa att ni är nöjda med våra tjänster.

Vad tycker våra kunder om oss?

Innan du hyr läkare av oss kan du läsa om hur våra kunder har upplevt samarbetet med oss.

”När vi behöver förstärkning hyr vi gärna in konsultläkare från Pridoc. De ger snabb och trevlig service, har mycket god tillgänglighet samtidigt som vi kan lita på att deras läkare håller hög kvalitet och snabbt anpassar sig till arbetet här hos oss. Ett extra plus att läkarna är väl införstådda i Region Skånes vårdvalsmodell.”

Marita Linderos
Verksamhetschef Privatläkarna

Fler referenser hittar du här.

Kontakta oss för att komma igång

Gör som många andra och hyr läkare av oss. Ta kontakt via formuläret nedan eller hör av dig direkt till någon av oss om du är intresserad.

Ditt namn*

Din epost*

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Alla dina uppgifter behandlas i enlighet med GDPR.