Jobba som läkare

Att jobba som hyrläkare är perfekt för dig som själv vill ha möjlighet att anpassa din arbetstid samt ledighet och få se nya spännande vårdmiljöer.

Jobba som läkare

Vi på Pridoc brinner för det vi gör och kommer att göra allt vi kan för att du som läkare ska få det uppdrag som just du vill ha. Vi är upphandlade av de flesta av Sveriges landsting samtidigt som vi även bemannar många privata vårdcentraler och kliniker. Det gör att det finns en uppsjö varierande uppdrag för dig som läkare att välja på! Du kommer alltid ha kontakt med en och samma konsultchef som arbetar för att processen ska gå så smidigt som möjligt för dig.

Att jobba som läkare hos oss är perfekt för dig som själv vill ha möjlighet att anpassa din arbetstid och din ledighet. Du får också se nya spännande vårdmiljöer eller kanske besöka nya delar av Sverige. Vi erbjuder också förmånliga villkor och snabb löneutbetalning. Vill du istället arbeta som arvodist går det precis lika bra.

För tillfället arbetar vi främst med specialister inom allmänmedicin, psykiatri och ögon. Men hör gärna av dig om du har någon annan specialitet också så ska vi försöka hitta uppdrag även till dig!

Vill du se vilka lediga uppdrag som finns ute just nu?
Klicka här för att se hela listan.

Läs om våra villkor


pridocs allmäna villkor
Pridocs allmänna villkor

Registrera dig hos oss

Vill du också jobba som läkare hos oss på Pridoc? Ta kontakt via formuläret nedan eller hör av dig direkt till någon av oss om du är intresserad.

Ditt namn*

Din epost*

Ditt telefonnummer

Beskriv var och när du önskar att arbeta

Jag godkänner att hanteringen av mina personuppgifter

Alla dina uppgifter behandlas i enlighet med GDPR.