Pridoc’s nya Uppdragsmejl: meddela oss din mejladress för prenumeration

Pridoc’s nya Uppdragsmejl: meddela oss din mejladress för prenumeration
2016-05-20 pridoc

Inom kort framtid kommer Pridoc att börja skicka ut kontinuerliga Uppdragsmejl till dig som arbetar som läkare!

Utskicken kommer ske löpande för att du som läkare ska kunna få en snabb överblick för vilka uppdrag som finns tillgängliga, vart dessa finns i landet samt under vilken/vilka perioder. Mejlen kommer att innehålla en ”anslagstavla” där du ska kunna ta del av vad som händer hos oss. Det kan t.ex. handla om information om planerade läkarträffar, informationskvällar vi ska ordna, andra trevliga event eller aktuella utvecklingsprojekt som kan komma att gynna dig i ditt samarbete med oss. Mejlen kommer dessutom att innehålla kontaktuppgifter till våra konsultchefer för att du snabbt och direkt ska kunna boka uppdrag av ditt intresse. Även direkta länkar till hemsidan och vår Facebook kommer att finnas med.

Dessa Uppdragsmejl kommer  innebära att vi behöver uppdatera våra nuvarande kontaktuppgifter till dig. Därmed är du varmt välkommen att antingen meddela oss om du vet med dig att du bytt adress under senaste tiden alternativt så kan vi komma att fråga dig om detta under våra telefonsamtal, träffar eller vid annan kontakt.

Vi hoppas att Uppdragsmejlen ska komma att uppskattas och underlätta i allas arbete. Vi ser gärna att du kommer med feed-back till oss om du har åsikter eller önskemål om ytterligare information till mejlen.

Vänliga hälsningar,
Vi på Pridoc Bemanning

Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*