Rekrytera läkare

Vår långa erfarenhet av läkarbemanning gör att vi har stor förståelse för många av de rekryterings-behov som vårdorganisationer ställs inför.

Rekrytera läkare

Utöver läkarbemanning sysslar vi även med läkarrekrytering. Vår långa erfarenhet av läkarbemanning gör att vi har stor förståelse för många av de rekryteringsbehov som vårdorganisationer ställs inför. Med ett brett kontaktnät över hela vårdsverige och en CV-databas med ca 5000 läkare har vi en god utgångspunkt. Vi är med andra ord väl förberedda för att ta oss an de flesta typer av rekryteringsuppdrag. Vår rekryteringsverksamhet i kombination med vår läkarbemanningsverksamhet, gör att vi snabbt kan få en tillfällig bemanningsläkare på plats och parallellt ta fram en långsiktig rekryteringslösning.

Är du i behov av att rekrytera läkare eller intresserad av att höra mera om vårt erbjudande? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Läkare som letar efter nya utmaningar

Är du läkare som söker efter en fast tjänst, är du varmt välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer!

Kontakta oss för att rekrytera läkare

Är du intresserad av att rekrytera läkare av oss? Ta kontakt via formuläret nedan eller hör av dig direkt till någon av oss vid intresse.

Ditt namn*

Din epost*

Ditt telefonnummer

Ditt meddelande

Alla dina uppgifter behandlas i enlighet med GDPR.