Samarbetet med Göteborgs Universitet

MATIX - Management av Tillväxtföretag

Samarbetet med Göteborgs Universitet
2016-06-07 pridoc

Förra veckan sa vi Lycka till och Hej då till vår (Master-student) MATIX-student från Handelshögskolan här i Göteborg. Jennifer har varit hos oss på kontoret två dagar i veckan sedan oktober månad och har bl.a. skapat vår webbaserade Förmånsportal tillsammans med en av IT-killarna från vårt systerbolag Purch. Dessutom har hon planerat inför våra läkarträffar i Göteborg och Helsingborg, hållit igång vår sociala media, uppdaterat hemsidan i omgångar och skrivit olika uppsatser och strategimaterial som vi tar med oss in i framtiden.

MATIX-programmet på handelshögskolan i Göteborg står för Management av Tillväxtföretag. Det är ett Master-program på ett år där 30 stycken studenter antas varje höst och lär sig teoretiska verktyg att använda operativt hos ett valt partnerföretag. Klassen har seminarier och föreläsningar i Strategisk Affärsutveckling i olika former som ska ge grunderna för organisatoriska expansionsmöjligheter och konkurrensfördelar.

Vi är mycket stolta och glada för att vi har haft det här samarbetet med Göteborgs Universitet och Jennifer under året. Hon har varit en klippa och stöttat oss i vårt arbete när vi haft mycket att göra på kontoret. Vi önskar henne grattis till examen, ett enormt lycka till i framtiden och hoppas att hon snart är tillbaka på kontoret för en kopp kaffe.

Vill du veta mer om MATIX-programmet? Följ länken:
http://www.matix.se

Vill du veta mer om Förmånsportalen och ta del av dess erbjudanden? Välkommen att kontakta din konsultchef för att få mer information och inloggningsuppgifter.

Kommentarer (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*